Nejnovější recenze ze sekce Leštidla na podlahy
Alex leštěnka dřevo a laminát 750 ml
Anonym
Přidáno: 11. ledna 2017
(naposledy upraveno 11. ledna 2017)
- Dělá šmouhy, které nejdou momentálně ničím odstranit.
Použili jsme dle návodu a dělá šílené šmouhy.
Již jsem zkusila několikrát přemýt vším možným a stále tam jsou. Snad se to časem ošlape a zmizí.
- Poprvé v životě jsem vyzkoušel nějaký lešticí prostředek a vybral jsem právě tento výrobek a musím ho bez okolků vyznamenat za výborné leštidlo na PVC a dlažbu. Má to několik chvályhodných bodů:
- vysoký a zářívý lesk (nemohu ani tomu uvěřit na vlastní očí :-) a protože to PVC a dlažba vypadají jako nové nebo jakoby jsem dal právě nedávno koupené),
- jednoduchá manipulace s leštěním (ale musí se mírně rychle a jemně rozetřit a nechat vlhké než uschne. Použil jsem suchý čistý mop (ne vlasatý) s držákem),
- velmi dobrý protiskluzkový povrch.
- Další praktické body: v době, kdy podlaha čerstvě ošetřena tímto výrobkem a je vlhká, se vůbec nedoporučuje jít na tuto podlahu než to dokonale uschne. Lepí to a zanechává stopu. Usychání trvá cca hodinu. Tak proto vydržet :-). Doporučuji ošetřit podlahu nejlépe před spaním nebo ráno před odchodem do práce. Další věc je velmi duležitá - nezapomeňme použit jen NEUTRÁLNÍ mycí a čistící prostředky na podlahu. Zeptejte se v obchodě, nejlépe ve specializovaném, kde vám poradí odbornice (např. drogerie s technickými prostředky). Pak je otázka, jak dlouho ten lesk vydrží. Nevím :-).
- Zatím proti tomuto výrobku nic nemám. Akorát musím napsat, že nevoní, jak to někdo naopak píše, že přijemně voní. Voní to jakoby po svíčce (vosk, parafín) :-)
Vysoký a zářívý lesk (zaručeně s vlastním zkušenostem).
Jednoduchá manipulace.
Velmi dobrý protiskluzkový povrch.
Voní po svíčce (vosku, parafínu). Žádné vonné pocity.
Čistí jak jsme očekávali. Perfektní.
Sidolux expert ochranný lesk na podlahy PVC,linoleum,dlažba 750 ml
Přidáno: 28. října 2016
(naposledy upraveno 28. října 2016)
Zakoupeno v Obchod Sidolux
- Krásný hedvábný lesk.
- Od výrobce se nedoporučuje výrobek používat na klip-klap plovoucí podlahy, pouze na lepené, což na netu není napsáno, pouze na obalu. I tak jsem použila na klip-klap a dobré.
Výrobek bych jistě doporučila.
- super
super, nic lepšího není
Sidolux expert ochranný lesk na podlahy PVC,linoleum,dlažba 750 ml
Přidáno: 28. září 2016
(naposledy upraveno 28. září 2016)
Zakoupeno v Obchod Sidolux
ještě jsem nevyzkoušela
- leští,odmaštuje a dobře vyčistí
koupím zase
- nejlepsi lesk zatim jsem lepsi nenasla
vyborne se roztira prijemne voni
výborný prostředek na parkety
Používáme na čištění hrobu a velmi dobře odstraní mech a další nečistoty. Pokud se deska i naimpregnuje, další rok stačí pozdě lehce přejet košťátkem smýt a znovu naimpregnovat.
- veliká spokojenost při mytí lina a dlažby
- málokde v obchodech (drogerie) mají, musím objednávat v eshopech
doporučuji
- Po umytí lesklé dlažby nezanechává film či zaschlé kapky.
Nenašla jsem na trhu podobný produkt speciálně pro dlažby s vysokým leskem.
- funkční
- nevím
používám dlouhodobě na ošetřování lodního laku a drží
česká kvalitní značka
- Používáme dlouhodobě, dobře myje a příjemně voní
Dlouhodobá stálá spokojenost
Sidolux expert ochrana a lesk na PVC, lino, dlažba 750 ml
Přidáno: 19. května 2016
(naposledy upraveno 19. května 2016)
Zakoupeno v Drogerie Xantea.cz
- jeho cena vysoký lesk bez leštění
- nic proto jrj pravidelně kupuji
výše lesk je perfektní
- Barva a konzistence
- vůně
Obyčejná mast na podlahu
Zobrazuji 281 - 300 ze 357 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Další »